HR Data Warehouse

HP nyckeltal - statistik - diagram - KPIer: enkla, snabba och flexibla

 

Är du intresserad av nyckeltal som personalomsättning, vakanser, kompetensstatus, medarbetarengagemeng eller sjukdagar per anställd? Behöver du rapporter om personalens åldersstruktur eller löneutveckling? En översikt över inkommande jobbansökningar eller olika arbetstidsmodeller?

Då är rexx HR Data Warehouse helt rätt för dig!

Med en knapptryckning kan du se, statistik och nyckeltal i rexx Rekrytering, till exempel hur många ansökningar som har behandlats under de senaste månaderna, hur många intervjuer som har genomförts och från vilken källa framgångsrika kandidater kommer - aktuell och tillgänglig var du än är. Du kan också välja att exportera data direkt till Excel. Du kan spara nyligen definierade rapporter enkelt och bekvämt så att de när som helst är tillgängliga genom ett musklick. Och uppgifterna är tillgängliga för hämtning med flexibla intervall, antingen för hela företaget eller för enskilda organisationsnivåer. Det är också så här du gör KPI:er tillgängliga för de olika cheferna enligt deras hierarkiska åtkomsträttigheter.

Data Warehouse

 

Visa rapporter som diagram
Behöver du information om dina anställdas ålder och anställningsstruktur? Ett klick och du har tillgång till önskade nyckeltal i en rapport för en tidsperiod, organisationsenhet eller medarbetargrupp – alltid uppdaterad. Och de integrerade rexx diagrammen ger dig en grafisk presentation av rapporten. Allt på några sekunder!

Datalager

 

Vill du visa din anställningsstruktur som ett cirkeldiagram eller visa utvecklingen av personer som ansluter sig till och lämnar företaget grafiskt? Vill du klistra in den enskilda kvartalsrapporten i en presentation som ett diagram?

Det är enkelt med rexx Diagram! De valda nyckeltalen visas direkt i rexx HR som en graf, ett stapel- eller cirkeldiagram.

 

 

 

REXX SUITE: EN ÖVERSIKT

BESTÄLL DEMO